Servicii de ozonizare

Ce este ozonul?

Ozonul, cel mai puternic oxidant si dezinfectant din lume.Acesta  este un alotrop al oxigenului, fiind numit si “oxigen activ” sau “oxigen triatomic”.

Formula chimica  este O 3 . Moleculele de ozon formeaza un gaz a carui capacitate de oxidare este foarte puternica si are ca rezultate o puternica dezinfectare, dezodorizare si distrugere a virusilor din spatiul in care a actionat. Se transforma in scurt timp in oxigen,nu lasa reziduuri si este complet ecologic.

Domenii de aplicabilitate
 • Industria ospitaliera- HORECA
 • Spatii comerciale / cladiri de birouri
 • Wellness, Saloane infrumusetare
 • Industria alimentara-prelucrare alimente
 • Domeniul medical-cabinete/clinici
 • Depozite si hale
 • Spatii de joaca pentru copii
 • Industria Auto
 • Rezidential

Curatare aparate de aer conditionat -fara produse chimice

Ozonul ofera o curatare eficienta  a aparatelor de aer conditionat,fiind capabil sa distruga bacteriile si acarienii aflati in interiorul aparatului de aer conditionat si pe tubulatura acestuia.

Ozonul distruge inclusiv Legionella, bacterie ce provoca o forma grava de pneumonie. O data cu curatarea instalatiei de climatizare, intreaga incapere beneficiaza de efectele tratamentului cu ozon.

Recomandare : Ozonizarea aparatului de aer conditionat la intervale de 6 luni.

Ozonizare cladiri de birouri si magazine

Cea mai buna metoda de a incuraja angajatii sa fie eficienti este prin a le oferi un mediu de lucru confortabil , curat si primitor.

Tratamentul cu ozon este solutia optima: dezodorizare eficienta , distrugerea virusurilor ,bacteriilor si acarienilor din spatiul de birouri .

Uitati de mirosurile neplacute acumulate in locatiile dumneavoastra, tratamentul cu ozon este rapid , eficient si va rezolva aceasta problema.

Astfel , veti avea angajati productivi si sanatosi , clienti multumiti de vizitele in unitatea comerciala pe care o detineti si o calitate superioara a vietii.

Ozonizare unitati de alimentatie publica-restaurante,cafenele, baruri

Igiena este , din punctul nostru de vedere, factorul principal care determina decizia de a frecventa sau nu un restaurant. Mirosul existent in localurile de alimentatie publica fac parte din atmosfera acestuia. Daca mirosul este unul de „curat” , locatia dumneavoastra va fi un magnet pentru clienti .

Tratamentul cu ozon pentru astfel de spatii nu se aplica doar pentru pardoseli si alte suprafete tari , ozonul intrand in tapiteriile scaunelor, in perdele si alte materiale textile dezinfectandu-le si pe acestea.Practic , toata incaperea cu mobilierul din ea vor fi dezodorizate.

De asemenea, se curata si instalatiile de aer conditionat existente in interiorul incaperilor .

Recomandare : Ozonizarea incaperii la maxim  30 de zile/ aparitia mirosurilor neplacute in functie de frecventa evenimentelor desfasurate.

Ozonizare industria ospitaliera- hoteluri, pensiuni, unitati de cazare

In industria ospitaliera fiecare detaliu conteaza , astfel ca pentru a petrece un sejur relaxant in unitatea dumneavoastra de cazare , atmosfera din camera de hotel/pensiune va trebui sa fie una curata si relaxanta. Ozonizarea camerelor destinate oaspetilor va ajuta sa pastrati o atmosfera fresh in camerele dvs si de asemenea un climat sigur si fara microbi pentru copiii clientilor .

Utilitatea tratamentului de ozon se poate observa foarte usor cand , in aceeasi camera va fi cazat un turist nefumator dupa ce in acelasi loc a fost cazat un fumator.Ozonizarea elimina mirosurile persistente , mai ales cele de tutun si va ajuta sa pastrati o camera curata si dezodorizata pentru toate tipurile de clienti

Recomandare: ozonizare la fiecare ciclu de turisti.

Ozonizare corturi de nunti si  sali de evenimente

Tratamentul cu ozon este singura metoda cu care puteti dezodoriza corturile de evenimente,salile de nunti si tot mobilierul aflat in acestea.

O singura ozonizare va scapa de mirosurile neplacute de mancare,tutun, statut din sala dumneavoastra.

 • Ozonul va elimina mirosurile neplacute din perdele, tapet,padroseli, suprafete textile
 • Aparatele de aer conditionat existente si tubulatura lor vor fi curatate de bacteriile care produc mirosuri urate.

Ozonizare saloane de infrumusetare si hair style

Tratamentul cu ozon ofera un miros de proaspat si elimina mirosurile chimice aparute in urma utilizarii de spary-uri si substante pentru infrumusetare.

Ce este mai placut decat a lucra intr-un mediu curat si dezodorizat alaturi de clienti multumiti ?

Ozonizarea curata de asemenea si instalatiile de aer conditionat existente si tubulatura acestora.

Recomandare : Tratamentul de ozon se va repeta de cate ori este necesar dupa utilizarea de substante chimice si incarcarea aerului ambiental cu bacterii.

Ozonizare sali de forta , spinning,dans

In urma efortului intens depus de clienti si de antrenori , atmosfera salii dumneavoastra va fi puternic incarcata de microbi si bacterii . Tratamentul cu ozon are un dublu efect in acest caz : dezodorizeaza sala in care s-a facut efort si dezinfecteaza aparatele de forta ,bicicletele,articolele sportive utilizate de clienti.

Este cea mai rapida si eficienta metoda de eliminare a mirosurilor si nu utilizeaza substante chimice.

A se antrena  intr-o sala cu un miros fresh si cu o atmosfera curata garanteaza sanatatea si satisfactia clientilor dvs.

Recomandare : A se efectua tratamentul cu ozon la maxim 7 zile

Ozonizare bucatarii industriale, celule afumare si linii transport lapte

Mirosurile produse in bucatariile industriale pot fi pe cat de diverse ,pe atat de neplacute daca se amesteca. Tratamentul cu ozon ofera o puternica deodorizare a spatiilor de productie a mancarii . De asemenea , ozonul elimina mirosurile din celulele de afumare ale fabricilor de productie carne.

Ozonul poate elimina bacteria Escherichia coli , cunoscuta popular ca E-coli din liniile de productie a laptelui in aprox 5 secunde.

Recomandare : Ozonizare dupa fiecare schimb/tura de utilizare a bucatariilor

Ozonizare beciuri- spatii cu igrasie si mucegai

Dupa eliminarea particulei mecanice de mucegai , tratamentul cu ozon oxideaza bacteriile care produc mucegaiul si mirosul specific,astfel lasand in urma o incapere dezodorizata si un miros placut .

Se elimina astfel mirosurile grele cu care este incarcata atmosfera din incaperea respectiva indiferent de natura acestora.

Elimina sporii si fungii care produc mucegaiul si lasa camera dezinfectata complet.

Recomandare: Ozonizare la 90 de zile.

Ozonizare case,apartamente si alte spatii rezidentiale

Apartamentul sau casa dumneavoastra reprezinta locul unde ati dori sa va simtiti cel mai bine ,insa uneori exista numite mirosuri care va indispun .

Tratamentul cu ozon va poate scapa de urmatoarele mirosuri :

-miros de igrasie si mucegai

-miros de animale

-miros de tutun

-miros de mancare

– alte mirosuri grele

Tratamentul cu ozon oxideaza bacteriile care produc aceste mirosuri si lasa in urma o atmosfera curata , dezodorizata si cu un miros fresh.

De asemenea , atmosfera curata este benefica pentru familiile cu copii ,ferindu-i pe acestia de virusuri si bacterii.

Recomandare : Ozonizarea locuintei la 6 luni .

Ozonizare- Camera „Copilului”

Copiii sunt cei mai expusi la contactarea bolilor infectioase si a virusurilor , astfel tratamentul cu ozon elimina posibilitatea ca micutii sa preia virusuri din casa.

Camera lor va fi complet dezinfectata ,impreuna cu toate lucrurile acestuia si materialele textile(covor,canapea,saltea pat) si copilul va fi in totalitate protejat.

Recomandare : ozonizarea camerei la 90 de zile.

Ozonizare Locuri de Joaca

Statistic s-a demonstrat ca in colectivitate , virusurile se raspandesc cu 45% mai rapid ,decat in atmosfera exterioara.

Pentru a va proteja copiii ,locurile de joaca sau salile de curs in care acestia isi desfasoara activitatea ,tratamentul cu ozon este solutia.

Rapid si eficient , tratamentul cu ozon dezinfecteaza suprafetele cu care iau contact copiii si elimina bacteriile ,de asemenea dezodorizand incaperile pentru a respira cel mai curat aer posibil.

O parte din bacteriile si virusurile distruse de ozon sunt :  E-coli, Listeria, Salmonella enteritidis, Staphylococcus aureus,Polio virus 1,2, 3, Cryptosporidium, Legionella, Hepatitis A, HIV

Recomandare : Ozonizare la 30 de zile

Ozonizare vehicule :  autoturisme, autoutilitare, dube, camioane

Ozonizarea autoturismului este un tratament eficient si lipsit de produse chimice cu care se curata instalatia de climatizare a vehiculului dvs si cu ajutorul caruia se elimina si mirosurile neplacute impregnate in tapiteria vehiculului.

Mirosul cel mai des intalnit este cel de tutun ,care se elimina in doar 10 minute de tratament cu ozon al autoturismului.

Tratamentul cu ozon dezinfecteaza suprafetele din interiorul masinii dvs si lasa in urma un miros fresh , de padure dupa ploaie.

Atentie : Ozonul elimina mirosurile neplacute, nu le acopera.

Recomandare : Ozonizare vehicul la 120 zile.

Ozonizare flote auto : camioane , autobuze,autocare,dube transport

In urma transportului de persoane , atmosfera din autocare este deseori incarcata cu bacterii si mirosuri neplacute.Dupa transportul de marfuri perisabile sau colete cu substante chimice in camioane apare un miros predominant de statut,neplacut.

Tratamentul cu ozon va ajuta sa eliminati aceste mirosuri si sa dezinfectati suprafetele din vehicule .

Ozonul elimina chiar si cele mai persistente mirosuri aparute in masinile de transport : mirosul de peste si de cloroform.

Atentie : Ozonul elimina mirosurile , nu le acopera.

Va recomandam ozonizarea flotei ori de cate ori este necesar.(maxim 90 zile)